úterý 12. února 2008

HUSKY - Katalog zdarma

Společnost Husky, se snaží pro Své zákazníky vytvářet stále technicky náročnější a dokonalejší výrobky. Společnost Husky je na trhu již deset let a za toto období prošla mnoha proměnami vedoucích k jedinému cíli, a to zkvalitnění a zlepšení nápaditosti nabízených produktů.

Ve svém prvopočátku se Husky specializovala především na campingové vybavení a turistické batohy, od roku 1999 doplňuje portfolio značky taktéž sortiment sportovního oblečení.

Mnohaleté zkušenosti z oblasti vývoje kvalitního outdoorvého vybavení a oblečení se promítly do celkové vyrovnanosti nabídky a technické vyzrálosti jednotlivých výrobků. Svou pozici Husky posiluje především cíleným zaměřením na konkrétní skupiny zákazníků s důrazem hledat nejuspokojivější možná řešení všech jejich specifických požadavků a očekávání. Výsledky dlohodobé spolupráce se členy horské služby a členů ČHS při testování produktů v extrémních podmínkách se neustále promítají do dalšího zkvalitnění a inovace technických řešení výrobků Husky. Jedním z konkrétních výsledků této spolupráce bylo v roce 2003 uvedení zcela inovované kolekce expedičních stanů a spacích pytlů, kterou nadále neustále doplňují. Díky originálním řešením a propracované konstrukci patří Husky mezi lídry v prodeji tohoto sortimentu na českém a slovenském trhu. V oblasti sportovních batohů dokázali v rámci výborné spolupráce se slovenskými návrháři připravit ucelenou kolekci expedičních a turistických batohů, která od jara 2006 zásadně obohatila sortimentní nabídku Husky.

Žádné komentáře: