čtvrtek 14. února 2008

CK BOHEMA reisen - Tištěný katalog zadarmo

Cestovní kancelář Hana Čechová – Bohema reisen působí v oblasti cestovního ruchu již 16 let. Za dobu své činnosti si získala řadu spokojených zákazníků, kteří se rádi vracejí a mohou potvrdit kvalitu


poskytovaných služeb. Šestnáctá sezóna potvrzuje také finanční stabilitu společnosti. V současné nabídce je aplikován zákon 159/1999 Sb., zkráceně zákon o pojištění cestovní kanceláře pro případ platební neschopnosti či úpadku. CK BOHEMA REISEN má sjednáno povinné zákonné pojištění (pojistná smlouva č. 1710600076) u pojišťovny GENERALI. Na základě tohoto zákona a naší dlouholeté zkušenosti Vám nyní přinášíme maximální jistotu kvalitní dovolené a také bezproblémového návratu.

Chorvatsko

Chorvatsko se zcela právem stalo jednou z nejpopulárnějších zemí, kde lze prožít nezapomenutelnou dovolenou. Důvody jsou pochopitelné – která jiná země Vám může nabídnout tak křišťálově čisté moře, pobřeží s malebnými zálivy, bohaté národní parky, kulturní památky a místní folklor? K tomu pak přidejte klid starých rybářských přístavů, vynikající místní speciality a pochopíte, proč jsou zde všichni spokojeni. Tuto zemi pak navíc favorizuje nejen dobrá dopravní dosažitelnost, ale i tradiční vstřícnost Chorvatů k Čechům.

katalog zdarma


OBJEDNAT


Žádné komentáře: