neděle 17. února 2008

Global Travel Service - Katalog zdarma

ASIANA spol. s r.o. byla založena v roce 1993 a v současnosti je jednou z největších cestovních agenturou s akreditací IATA (Mezinárodní asociace leteckých dopravců) v ČR. Cestovní agentura ASIANA je od června 2006 držitelem certifikace ISO 9001:2001. Splnění velmi náročných podmínek pro udělení certifikace je důkazem, že kvalita nabízených cestovních služeb společnosti ASIANA je pravidelně hodnocena a kontrolována v souladu s metodikou a požadavky norem ISO.Jejich cílem je spokojený zákazník, k jehož dosažení přispívá i využívání nejmodernějších technologií a sehraný kvalifikovaný team pracovníků…

ASIANA je dále je držitelem prestižních ocenění: „Nejproduktivnější rezervační terminál Amadeus v ČR“ (Amadeus Marketing ČSA), „Nejlepší IATA agentura v ČR“ (Travel Trade Gazette), „International Star Quality Award“ (Business Initiative Directions) a „Internet Effectiveness Awards“ (Economia OnLine). ASIANA patří mezi 50 nejrychleji se rozvíjejících technologických společností ve střední Evropě (dle žebříčků „Deloitte Technology Fast 50 in Central Europe“).

Cestovní agentura ASIANA se vyznačuje především vysokou kvalitou poskytovaných služeb, flexibilitou a individuálním přístupem ke klientovi. Vedení společnosti klade hlavní důraz na profesionalitu svých pracovníků a špičkové technologické zázemí.
service

OBJEDNAT


Žádné komentáře: